Приватний будинок для престарілих

 

 

 

Собача терапія❤️ Радіємо разом! Ми всі, як діти 😃

Приватний будинок для літніх людей «Бабусін Дім» – саме те місце, де ваші батьки будуть максимально захищені та доглянуті. Висококваліфікований персонал пансіонату – дружня та досвідчена родина для кожного, хто стикнувся з негараздами в своєму віці.

Наше літо - липень 2022

Собача терапія❤️
Радіємо разом! Ми всі, як діти 😃
Будинок престарілих - Бабусін Дім дозвілля

Найбільші результати позиціювання собаки помічені в людей з інвалідністю, які страждають від м'язових спазмів чи тремтіння. Той же принцип був, але успішно використовуються для пацієнтів із захворюваннями, які викликають тремор м'язів (наприклад, хвороба Паркінсона).

Каністерапія (від лат. canis — собака) — метод позитивного психосоціального і фізіореабілітаційного впливу на людей, які цього потребують, через спеціально керованих і навчених собак. Є одним із методів зоотерапії.

Зв'язок з собакою є ефективним відволіканням для людей, які страждають від психічних розладів, депресії або тих, хто просто відчуває себе самотнім. Наприклад, у будинках для людей похилого віку або в дитячих будинках, де собака для дітей є другом і істотою, про яку вони повинні піклуватися. Для людей з психічною та фізичною інвалідністю терапія з собаками є частиною реабілітації, оскільки допомагає тренувати (навантажувати) деякі частини тіла. Дуже важливим і успішним методом є позиціювання.

У дітей каністерапія найбільш часто використовується в логопедії, реабілітації слуху, а також для дітей з порушенням інтелектуального розвитку (синдром Дауна, ДЦП, із розладами аутичного спектру)

Каністерапія також використовується як допоміжний психотерапевтичний метод для вирішення різних ситуацій, коли інші методи неефективні чи непридатні. Каністерапія знає наступні форми: активності, терапія, навчання, і втручання в кризу.